Eén familiebedrijf, drie broers!3 generaties familiebedrijf & 30 jaar ervaring

Melis Events is de bakermat van wat we vandaag kennen als de Melis Groep. Na 45 jaar ondernemerschap, ontstaan in Dessel, is Melis Events uitgegroeid tot een vaste waarde en één van de koplopers in het Kempense bedrijfsleven. Via blijvende innovatie, het sluiten van strategische partnerschappen en slim investeren behoort dit familiebedrijf tot de top in zijn sector.

Wat ooit startte als een kleine speler in de markt van de tentenverhuur, heeft stichter Armand Melis uitgebouwd tot één van de belangrijkste spelers in de verhuursector voor tenten, event logisitics, festivalcatering en als ‘preferenced supplier’ en partner van grote publieksevenementen.

Vanaf de jaren 80 werd ook geïnvesteerd in de aanwerving en uitbouw van verschillende horecazaken waaronder de Retiese Watermolen, De Waterhoek en recent nog de Witte Haas, die vandaag o.a. als locatie voor uw evenement kunnen ingehuurd worden.

Tussen 2009 en 2011 besloot de familie om haar logistiek aanbod te vergroten door 2 nieuwe firma’s in het leven te roepen om nog beter te kunnen aansluiten bij de noden in het festivalgebeuren. Met Gators.be en Toilet.be kunnen we nog beter tegemoet komen aan onze klanten door full-package deals aan te bieden.

In 2010 investeerde het bedrijf in een grote diversificatie om ook de kleinere business en private events een waaier van vernieuwende producten en diensten te kunnen aanbieden. Licht en geluid, entertainment, kinderanimatie, exclusief meubilair, eventbranding, … kortom een totaalaanbod voor elk evenement ongeacht omvang of budget.

Sinds 2012 is het bedrijf ook actief in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Vanaf 2014 zal er verder geïnvesteerd worden in de expansie naar het buitenland en in het verder uitbreiden van ons aanbod naar onze klanten toe. De eventwereld staat niet stil en Melis Events wil die trend op de voet blijven opvolgen. Je kan het bedrijf dan ook elk jaar terugvinden op de Festivak-beurs met de andere koplopers in de evenementenwereld.

Vanuit de familie zijn wij dankbaar om U dit alles te kunnen blijven aanbieden met de hulp van trouwe partners, talentvolle medewerkers en de loyaliteit van onze vaste klanten.

Werner

Dirk

Mike

Melis Groep: