M-E springt weer een stapje hoger met despringprins.be

Melis Events doet weer aan uitbreiding, ditmaal op de markt van de springkastelen. Met zes types springkastelen en een reuzestormbaan wil ze voor elk budget een mooi en betaalbaar springkasteel presenteren. Met www.depsringprins.be kan je online je springkasteel bestellen.
 
Dirk Melis:”Melis Events evolueert steeds meer in een groep van bedrijfsactiviteiten die nauw met elkaar verbonden zijn. Tot op vandaag stuurden we klanten voor een springkasteel steeds door naar collega’s. Maar klanten zijn steeds meer op zoek naar voordelige allround formules: alles bestellen bij één bedrijf. De mama’s en papa’s hebben steeds minder tijd om feestjes te organiseren en met 10 verschillende leveranciers te onderhandelen, zeker in een markt waar de prijsverschillen steeds kleiner worden. Als bedrijf willen we daarom onze klanten de optie bieden om voortaan ook hun springkasteel bij ons te bestellen.”
 
De Springprins zal zich voornamelijk concentreren op Dessel, Retie, Balen, Mol, Turnhout, Geel en Kasterlee. Met zes totaal verschillende types is er voor elk wat wils. Dirk Melis:”Een springkasteel huren blijft een lokaal gebeuren. Je kan ze bij ons komen afhalen en brengen, zo kan je transportkosten uitsparen. Het zijn stuk voor stuk heel leuke springkastelen.
 
Vooral de reuzestormbaan is gigantisch. Wie dat op zijn feestje heeft staan, is gegarandeerd de “talk of the town”. Bestellen kan via de webshop van www.melis-events.be of via www.despringprins.be.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *