Melis Events neemt Tropic catering over!

Per 1 januari 2017 neemt Melis Events uit Dessel zijn sectorgenoot Tropic Catering Events uit Beerse over. Beide bedrijven verzorgen cateringactiviteiten op middelgrote tot grote events. De frituur-, hamburger- en pizzawagens van Tropic Catering zullen naar Dessel verhuizen. “We kennen mekaar goed en werkten al lang samen”, doet Dirk Melis van Melis Events het verhaal. “Wanneer zaakvoerder Walter Dilles te kennen gaf dat hij de zaak wou overlaten omdat hij de pensioenleeftijd naderde, zijn we beginnen babbelen. Er waren nog meer kandidaten en we zijn blij dat hij voor ons heeft gekozen.” Tropic Catering beschikt over een 15-tal wagens voor het bereiden van warme gerechten. “Die vormen een mooie aanvulling bij onze 25 units”, aldus nog Dirk Melis. “We waren ook geïnteresseerd in de portefeuille van evenementen. Het festival Linkerwoofer in Antwerpen was er daar één van.” Melis Events neemt ook de 3 vaste medewerkers van Tropic Catering over. Forse omzetgroei “We verwachten door deze overname een omzetgroei te realiseren”, gaat Dirk Melis verder. “Sinds vorig jaar zijn we ons naast food ook gaan toeleggen op beverage. We hopen ook dranken te kunnen leveren op events waar Tropic Catering tot dusver alleen voor het eten zorgde. Voor ons betekent de overname een manier om onze plaats te verstevigen en verder door te groeien.” Melis Events wil het bedrijfsterrein in Dessel nog vergroten met 1,5 hectare en wacht daarvoor op een nieuwe uitbreiding van de bedrijvenzone Stenehei door IOK.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *