Samenwerking met Festivak 2016 zit er weeral op!

Melis Events was de cateringpartner van Festivak 2016 en het Get inspired-evenement in de Nekkerhal te Mechelen. Samen realiseerden we een uniek event waar de toppers in de evenementenwereld de laatste innovaties in onze sector komen voorstellen. Als bedrijf zetten we graag onze schouders onder de Festivak-beurs. Het is het uitgelezen moment om onze klanten te tonen waar we mee bezig zijn en te kijken hoe we verder kunnen samenwerken. Onze passie voor evolutie en innovatie is de motor van ons bedrijf en die boodschap brengen we met veel liefde en plezier op de grootste evenementenbeurs in Vlaanderen. We bedanken alle collega’s en partners voor hun steun om deze beurs mogelijk te maken en kijken alvast uit naar ons wederzien in 2017 in Nederland!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *