Cateringmedewerker

Wij zoeken nog steeds gemotiveerde krachten die door de week of in het weekend occasioneel wat wensen bij te verdienen. Frietscheppers, pizzabakkers, ijsjes scheppen, … We zoeken mensen die flexibel inzetbaar zijn in uren en taken, graag hygïenisch en proper werken, geen angst hebben om in een klein team te werken en zich snel kunnen aanpassen aan de plotse wijzigingen en verassingen die de kop opsteken op een evenement. Hou er rekening mee dat cateringmedewerkers soms ook moeten poetsen en evenementen opbouwen en afbreken. Er komen dus wel eens zwaardere klussen bij kijken.

Ben jij:

 • Flexi-jobber
 • Jobstudent

Heb jij er zin in om de beste cateringmedewerker te worden? Tof, dan verwachten we jouw sollicitatie in onze mailbox.

Stuur je sollicitatie (naam, ervaring, statuut, job waarvoor je solliciteert)  via het contactformulier of via ons e-mailadres: info@melis-events.be.

Tot binnenkort!

 

7 thoughts on “Cateringmedewerker

 1. Beste,

  Graag had ik als bijverdienste gewerkt bij catering en evenementen. Ik heb als student altijd horeca gedaan en vind het dan ook een fantastische job!

 2. Beste,

  Ik ben op pensioen sinds 1 maart 2018 heb altijd gewerkt voor stad Antwerpen ( chauffeur huisvuilwagens en containers) en verblijf nu op camping Zilvermeer.

  vriendelijke groeten,

  Johan. Eestermans

 3. Hallo,

  Als jullie nog medewerkers zoeken in flexijob statuut stel ik me bij deze kandidaat. Ik werk momenteel al sinds mijn 16de in de horeca als bijverdienste en werk de laatste 5j op diverse festivals. Als jullie nog bijkomende informatie nodig hebben, geef je maar een seintje.

  Alvast een fijn zonnig weekend !
  Véronique

 4. hallo
  ik ben joeri paesen
  21 jaar
  ik zou graag met graspop willen werken heb al ervaring mwet voeding want ik volg hotel op school
  mijn nummer is 0498449610
  ben altijd bereid om te werken mvg joeri paesen

 5. geachte,

  hierbij zou ik graag bij jullie willen soliciteren om een centje bij te verdienen in t weekend

  mvg
  kitty antonissen

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *