Melis Events kiest voor het digitale pad

Melis Events slaagt een nieuw hoofdstuk in. Het werd tijd om het bedrijf in een nieuw jasje te steken. De huisstijl van het bedrijf is aangepast en nu was het tijd om de digitale weg in te slaan.

We willen onze klanten nog beter bedienen door bijvoorbeeld het offerteproces te automatiseren.

Waarom is dit zo belangrijk?

Een nieuw jasje is leuk, maar het is vooral voor u, de klant, dat we blijven investeren in nieuwe technologie en het verbeteren van onze digitale aanwezigheid. Zo willen we het offerteproces versnellen en automatiseren zodat we zo snel mogelijk tot een correcte offerteprijs kunnen komen voor uw opdracht.

We geven u ook inzicht in hoe wij de grote opdrachten die we uitvoeren hebben ervaren. Een goede cateringpartner is immers een betrokken partner. Samenwerking moet steeds berusten op vertrouwen en dat kunnen wen enkel doen als we u laten meekijken in de projecten die we doen.

Ook voor ons personeel staan er grote veranderingen op til. De hele personeelsplanning zal via een digitaal planningssysteem verlopen waardoor we beter en sneller zullen kunnen communiceren over opdrachten.

Spannende tijden dus voor het bedrijf, maar ook boeiende tijden. Samen bereiden we ons voor op de toekomstige uitdagingen van onze sector.