Drie generaties in catering en tenten

Melis Events is de bakermat van wat we vandaag kennen als de Melis Groep. Na 45 jaar ondernemerschap, ontstaan in Dessel, is Melis Events uitgegroeid tot een vaste waarde. 

Wat ooit startte als een kleine speler in de markt van de tentenverhuur, heeft stichter Armand Melis uitgebouwd tot één van de belangrijkste spelers in de verhuursector voor tenten, event logisitics, festivalcatering en als ‘preferenced supplier’ en partner van grote publieksevenementen.

Vanaf de jaren 80 werd ook geïnvesteerd in de aanwerving en uitbouw van verschillende horecazaken waaronder de Retiese Watermolen en De Waterhoek die vandaag o.a. als locatie voor uw evenement kunnen ingehuurd worden.

Tussen 2009 en 2011 besloot de familie om haar logistiek aanbod te vergroten door 2 nieuwe firma’s in het leven te roepen om nog beter te kunnen aansluiten bij de noden in het festivalgebeuren. Met Gators.be en Toilet.be kunnen we nog beter tegemoet komen aan onze klanten door full-package deals aan te bieden.

In 2010 investeerde het bedrijf in een grote diversificatie om ook de kleinere business en private events een waaier van vernieuwende producten en diensten te kunnen aanbieden. Licht en geluid, entertainment, kinderanimatie, exclusief meubilair, eventbranding, … kortom een totaalaanbod voor elk evenement ongeacht omvang of budget.

Sinds 2012 is het bedrijf ook actief in Nederland, Frankrijk en Duitsland. De eventwereld staat niet stil en Melis Events wil die trend op de voet blijven opvolgen. 

Vanuit de familie zijn wij dankbaar om U dit alles te kunnen blijven aanbieden met de hulp van trouwe partners, talentvolle medewerkers en de loyaliteit van onze vaste klanten.

Dirk Melis                                                           Mike Melis                                                        Werner Melis

 

Sterke partners

Geen sterk bedrijf zonder sterke partners. Dit zijn enkele van onze vaste partners die dag in dag uit streven naar topkwaliteit aan topprijzen.