Drie generaties van passie voor evenementen

de kracht van 45 jaar kennis en ervaring

diver

Melis Events is de bakermat van wat we vandaag kennen als de Melis Groep. Na 45 jaar ondernemerschap, ontstaan in Dessel, is Melis Events uitgegroeid tot een vaste waarde in de evenementensector.

Wat ooit startte als een kleine speler in de markt van de tentenverhuur, heeft stichter Armand Melis uitgebouwd tot één van de belangrijkste spelers in de verhuursector voor tenten, event logisitics, festivalcatering en als ‘preferred supplier’ en partner van grote publieksevenementen.

We zijn enorm trots op wat we als bedrijf en als familie hebben bereikt. De energie om Melis Events klaar te stomen voor de toekomstige uitdagingen is nog net zo groot als de dag dat we aan dit project begonnen. U, onze klanten, zijn de drijfveer om telkens op zoek te gaan naar nieuwe innovatieve oplossingen om samen als partners, elke keer opnieuw, het ultieme evenement te realiseren.

Wij streven naar het Certificate of Excellence

In het verleden behaalden we reeds dit certificaat en dit jaar doen we opnieuw mee om één van de topbedrijven uit onze sector te worden. Eventplanner, de referentie in de evenementensector, reikt elk jaar een certificaat uit aan de bedrijven die de beste topreviews halen. Heb je voor ons een pluim over, laat je dan maar eens goed gaan en schrijf een schitterende review op onze pagina:

Maak kennis met ons team

Samen werken we hard aan uw succes

diver

Maak kennis met de drie zaakvoerders. Achter hen staat een heel team van bedienden, arbeiders en tijdelijke medewerkers die vol enthousiasme, dag in dag uit, hun beste beentje voorzetten om onze passie te vertalen op het terrein.