VAN TENTENVERHUUR TOT EVENT PARTNER

De kracht van 45 jaar kennis en ervaring

diver

Melis Events is de bakermat van wat we vandaag kennen als de Melis Groep. Na 45 jaar ondernemerschap, ontstaan in Dessel, is Melis Events uitgegroeid tot een vaste waarde in de evenementensector.

Wat ooit begon als een klein bedrijf in tentenverhuur, heeft oprichter Armand Melis uitgebouwd tot een van de belangrijkste spelers in de verhuursector voor tenten, event logistics, festivalcatering en als ‘preferred supplier’ en partner van grote publieksevenementen.

We zijn enorm trots op wat we als bedrijf en familie hebben bereikt. De energie om Melis Events klaar te stomen voor toekomstige uitdagingen is nog net zo groot als op de dag dat we begonnen. U, onze klanten, zijn de drijfveer om steeds weer op zoek te gaan naar nieuwe, innovatieve oplossingen. Samen, als partners, realiseren we telkens weer het ultieme evenement.

Wij streven naar het Certificate of Excellence

In het verleden behaalden we reeds dit certificaat en dit jaar doen we opnieuw mee om één van de topbedrijven uit onze sector te worden. Eventplanner, de referentie in de evenementensector, reikt elk jaar een certificaat uit aan de bedrijven die de beste topreviews halen. Heb je voor ons een pluim over, laat je dan maar eens goed gaan en schrijf een schitterende review op onze pagina:

Meet the team!

Samen werken we hard aan uw succes

diver