Catering waar smaak en beleving centraal staan

Uw verbeelding is onze misse

diver

Met Melis Events werken we nu meer dan 45 jaar in de wereld van evenementen en publiekscatering. Een sector die de laatste tijd een boeiende evolutie heeft gekend. Vanop de eerste rij hebben we de verschuiving naar steeds meer beleving en  meer kwaliteit van dichtbij mogen meemaken. Als cateraar zijn we mee op die trein gesprongen. We vinden het belangrijk dat de bezoekers van onze klanten een unieke ervaring meekrijgen. Wat we eten en drinken is tenslotte een belangrijk element in hoe we naar iets terugkijken. Samen met u gaan we op zoek naar die magische formule waarmee u in het geheugen van uw bezoeker blijft voortleven.

CATERINGPLAN

Na 45 jaar ervaring kennen we het klappen van de zweep. Je weet wat werkt en vooral wat niet werkt. We engageren ons om uw wensen en behoeften te verwerken in een boeiend maar ook realistisch cateringplan.

FLEXIBILITEIT

Een goeie cateraar weet zich snel aan te passen aan veranderende omstandigheden. Extra bezoekers, andere weersomstandigheden, tekort aan diversiteit,… we lossen het samen op.

DUURZAAMHEID

Als cateraar mag en kan je hier niet meer omheen. Het is onze opdracht om te kiezen voor duurzame oplossingen. Dat is goed voor het milieu en goed voor uw evenement.

MAATWERK

Beleving realiseren doen we samen. Dat betekent dat we kunnen werken op maat. Verpakkingen, aankleding, uniformen,… we trekken graag uw concept door in de catering.

FJM_5141

Onze suggesties

Een greep uit ons hele assortiment

diver

Hier kan u de meest gekozen producten terugvinden. Had u iets anders is gedachten? Dat kan. Dat is zelfs heel waarschijnlijk, de lijst met mogelijkheden is immers ongelimiteerd. Vertel ons wat u in gedachten had en wij doen u een voorstel. Bij Melis Events kies je niet alleen wat er op het bord van uw bezoeker komt, maar ook hoe je gaat presenteren. Een eigenzinnige verpakking? Een bepaald thema in gedachten zoals onze Western kitchen? Alles kan. U bedenkt en wij voeren uit.

Belgian fries & snacks

Onze nationale trots staat steevast op nummer één: de Belgische friet. Uiteraard blijven we de klassieke frieten en snacks aanbieden, maar dan in een eigentijdse verkoopwagen of foodtruck. Wilt u het wat creatiever? Dat kan, we bieden ook de rustieke frieten aan, gezonde frietjes zonder sulfieten en in 100% natuurlijke olie gebakken. Kortom, een friet met meer smaak en in een eigentijds jasje.

Pizza

Bent u een “Italian freak” of gewoon een liefhebber van een krokant deegje. Dan gaat u ongetwijfeld tevreden zijn met het assortiment pizza’s dat wij kunnen bieden: Margherita, Hawaï, Mozzarella, … kies je favorieten en maak er een heus pizzafeestje van.

Burgers

Lekker rundvlees of toch liever een stukje zalm of kip tussen die hamburgerbuns? Het kan allemaal. Maak zeker kennis met ons “Make your own Burger”-concept waar uw bezoekers zelf kunnen kiezen hoe ze hun burger samenstellen,… een hamburger op maat dus. Laat uw creatieve geest maar eens goed los, wij zorgen dat het smaakt.

Sandwiches

Niet alles komt uit het frietvet. Met de sandwichbar van Melis Events kunnen uw bezoekers genieten van een gezonde snack. Het klassieke gamma is steeds verkrijgbaar, maar het kan ook anders.

Wafels

Een wafel kan altijd smaken, zowel in de zomer als in de winter. Een Luikse wafel, een chocoladewafel, wafels met rozijnen of misschien toch maar een Brusselse wafel met een toefje slagroom? Heeft u een feestje en mag het wat persoonlijker. Dan bedenken wij voor u een leuke verpakking op maat of een origineel recept waar u mee kan uitpakken.

Ice cream

In de zomer is wat culinaire afkoeling een goed idee. Dat doe je best met ijs: schepijs, impulse ijs, coupes,… Bij Melis events zorgen we voor een heus ijsparadijs voor groot en klein.

Pasta

Come stai? Vuoi un piatto di pasta? Uiteraard wil iedereen een bordje pasta. Zeker als het gaat over kwaliteitspasta met verse sauzen en kruiding. Of we nu spreken over penne en linguini, mascarponesaus, pasta pesto of een klassieke Bolognaise,… stuk voor stuk bereid in de juiste pastakokers, portie per portie. Vegetarisch? Geen probleem. een heerlijke kaassaus is zo klaar.

Classic & luxury hotdogs

Een “nat worstje” zoals men in de Kempen zegt, kan er altijd wel in. Hier gaan we voor kwaliteit. Melis events heeft een uniek merk van buns die ideaal passen bij een kwaliteitsvol worstje. Liever geen saai worstje maar een echte hap boordevol smaken?  Samen met onze producenten bedachten we recepten voor onze luxury hotdogs die zowel visueel als in smaak voortreffelijk scoren.

Onze catering in beeld

diver