De garanties voor een geslaagd evenement

Onze troeven voor succes

diver

45 JAAR ERVARING

Met een evenement heb je maar éénmaal de kans om te slagen. Er is geen tweede zit. Werken met ervaren partners is een absolute garantie voor succes.

BETROUWBARE PARTNERS

Wie de sector kent, weet ook dat er cowboys rondlopen. Melis events heeft na drie generaties een netwerk aan partners opgebouwd die slechts één leuze kennen: doen wat je zegt dat je gaat doen!

WERKEN OP MAAT VAN DE KLANT

Hoe vaak per dag maakt u een compromis? Bij Melis Events denken we graag mee met de klant. Maatwerk is de standaard manier van werken.

DURVEN INNOVEREN

Wie nooit probeert, zal het nooit weten. Ook in de catering moet er ruimte zijn voor innovatie en experimenteren. Geef ons een idee en we kijken hoever we samen uw opdracht kunnen vertalen in een unieke beleving.

Logistiek

Qua logistiek investeren wij graag in diverse materialen om u zo passend mogelijk van dienst te kunnen zijn!

Van een breed scala aan tenten, tot meubilair en decoratie voor verschillende gelegenheden.

Bij Melis Events kan het allemaal!

Catering

Bent u op zoek naar een cateraar voor een groot publieksevenement of gewoon een feestje in de tuin? Melis Events helpt u sowieso verder. Met ons wagenpark bedienen we bezoekersaantallen van 20 tot 150.000. Dat doen we vanuit onze verkoopwagens, onze thema-containers, tenten, roodtrucks of onze speciale concepten.

Feestverhuur

We streven er naar om steeds meer een totaaloplossing te kunnen bieden voor onze klanten. Liever één aanspreekpunt dan 20 leveranciers in huis. Daarom hebben we door de jaren heen ook heel wat meubilair en decoratie verzameld, maar kan je ook bij ons terecht voor glazen, bestek, kookvuren, soepketels, friteuses, enz… Recent hebben we nog geïnvesteerd in prachtige houten buffetten, statafels en salonnetjes.