Tenten: maatwerk is de regel

Standaard is de uitzondering

diver

Tenten komen in alle vormen, lengtes en met een pak aan extra mogelijkheden. Verduisterde tenten, volledig transparant, vloeren, verwarming, tapijt,… We zorgen niet alleen voor de tent maar voor het totaalplaatje. Melis Events heeft een bijzonder groot tentenpark en een ruim assortiment maar wees er toch snel bij als je zeker wilt zijn van jouw type tent. De zomer wordt meestal snel volgeboekt en we werken met het “first come, first served”-principe.

VEILIGHEID

Veiligheid is de absolute prioriteit bij tentenbouw. Al onze tenten worden voorzien van piketten en indien nodig met blokken verzwaard.

OPBOUW MET HULP

Opbouwen kan met of zonder hulp. Melis Events houdt rekening met uw budget. Met een aantal helpende handen kan het dus goedkoper.

24 OP 24

Wij staan 24u op 24u ter beschikking voor onze klanten. Bij vragen of eventuele problemen met uw tent kan u steeds bij ons terecht.

TOTAALOPLOSSING

Naast uw tent leveren we ook vloeren, tapijt, aankleding, verlichting, enz… bespaar uzelf het onderhandelen en samenwerken met tientallen partners en bespaar uzelf kostbare tijd.

Huwelijksfeest Mol

Een ruim assortiment

Een ruim aanbod aan tenten & toebehoren

diver

Vergeet niet dat naast ons assortiment tenten je ook voor alle andere benodigdheden zoals verwarming, tapijt, plantdecoratie, meubilair e.d…. bij Melis events terecht kan. Heb je een moeilijk of aflopend terrein? Geen probleem, we hebben ervaring met het bouwen van betrouwbare constructies op moeilijke terreinen en hellingen.

DOME TENTEN

dividerdivider

De unieke vorm van de dometent zorgt voor een aangename en sfeervolle constructie die ideaal is voor recepties, zomerevenementen of huwelijksfeesten. Ook voor een tuinfeest kan je met deze tent indruk maken op je gasten en die unieke feestelijke sfeer creëren waar je gasten nog lang over zullen napraten.

dome tent

SPANTENTEN

dividerdivider

Het oudste product in ons gamma. De spantent blijft één van de populairste constructies voor fuiven, eetfestijnen, enz… Al onze spantenten worden extra verstevigd en zijn verankerd volgens de strengst geldende veiligheidsvoorschriften. 

1421059852_Festivaltent huren

KADERTENTEN

dividerdivider

De aluminium constructietent blijft één van de meest stabiele en tijdloze tenten in ons aanbod. Ze is moduleerbaar tot elke lengte die u nodig heeft.  Elke kadertent kan aangepast worden met wanden naar uw keuze: met raam, zonder raam, een deur, een dubbele deur,… Elk tent kan voorzien worden van een standaard houten vloer, casettevloer of vloer met tapijt. Hellingen of oneffen terrein is geen probleem. 

8mvollopeneeklo

PAGODETENTEN

dividerdivider

De pagodetent is de ideale oplossing voor kleine tuinfeesten, verkoopsstand, taptent of als aanbouw aan een bestaande constructie.  De grootste troeven van de pagodetent zijn het moduleerbaar karakter en de veiligheid van de constructie bij slecht weer. Melis Events levert deze tenten op 5 x 5 in zowel wit, zwart als transparant. Zijkanten kunen zowel met als zonder raam geplaatst worden.

pagodetent

MEMBRAANTENTEN

dividerdivider

De membraantent is een tent met een unieke vormgeving en is beschikbaar in breedtes van zowel 22 en 24 meter.  Door zijn vorm is het mogelijk om de centrale mast weg te laten. Handig voor optredens, podia en dansvloeren. De tent is makkelijk te plaatsen met hulp en door zijn vorm is hij nog beter bestand tegen extreme weersomstandigheden.

membraantent

STRETCHTENTEN & SHELTERS

dividerdivider

Stretchtenten en shelters  zijn een multifunctionele oplossing voor ieder evenement. Stretchtenten zijn veelzijdig en hebben door de flexibele mogelijkheden een grote visuele aantrekkingskracht. Doordat de palen flexibel geplaatst kunnen worden kan de tent in elke gewenste vorm / variatie geplaatst worden. Doordat de tenten erg flexibel zijn, kan de opbouw aangepast worden aan de beschikbare ruimte.

stretch_white

Tenten in beeld

diver